Citiraj:
Autor gorluk
Ako ti komp sada radi, radit će i ako dodaš jedan SATA disk u njega. Mislim da ti uopće ne treba novo napajanje. Druga stvar je ako želiš zamijeniti to napajanje jer bi htjeo neko kvalitetnije, radi efikasnosti, tišine itd, ali ako ga misliš kupovati samo radi snage - nema nikave potrebe. Možeš komotno i više od jednog diksa ubaciti u taj komp, stvarno se ne treba brinuti.
|
E to me zanima.....
Nakon sto sam kupio ovaj komp, dosta ljudi mi je reklo da obavezno promijenim napajanje jer da je lose.
Da budem iskren, nisam primjetio,u normalnom radu, nista lose ili nesto sto bi mi smetalo. Tako ako stvarno ne treba mjenjati sadasnje Codegen napajanje (ako ce izdrzati sadasnju konfiguraciju plus SATA disk) ne bi ga mjenjao.
Dakle, uzeo bi samo taj SATA disk i to je to.
Citiraj:
Autor gorluk
Što se tiče diska, ja bih preporučio Seagate, serija 7200.10. Po mogućnosti 320GB model, budući da je kod tog modela cijena po GB najpovoljnija.
|
Po forumu se pise da su Seagate SATA diskovi dosta bucni, pa iz tog razloga ne bi isao na Seagatea. Inace imam Seagate PATA disk sada u kompu i super sam zadovoljan.