Fala dečki, samo kaj kasnim sa osvrtom valjda pol godine
Što se tiče kulera, svakakvih. Sonic Tower, ako se dobije primjerak sa bazom koja nije ukomirana (a i ako je još i HS proca zdrman, eto sranaj) ubija sve coolere i mislim da je uz Scythe Ninju i BT-a najbolji cooler što se hlađenja tiče.
Druga je stvar što se svi ti cooleri, neki samo kada se prvi puta instaliraju, moraju stavljati na matičnu tako da se ona mora vaditi van. E to je kod mene problem (a i razlog zašto sam išao na Hypera). Ja valjda jednom tjedno vadim cooler sa proca i bome, da se moram svaki puta mučiti kao neki, pozvizdio bi. Ovako ga skinem i ponovno stavim za 10 sekundi.
Freezer je isto takav i ja bi ga danas imao da sam ga ima mogućnosti kupiti (taman je bila nestašica kada sam ja išao u shoping).
Uostalom, kada sam ja kupovao Hypera, došao je 145kn. Danas je druga priča pošto dođe oko 200kn i više nije tako jeftin. Sonic je 240kn ali morate imati na umu da moraš kupiti vent za njega što te opet dođe dodatnih 30-40kn u najboljem slučaju i eto ti već 270-280kn ukupne cijene. BT neznam koliko dođe, ali isto je preko 250kn. Ne velim da oni loše hlade, ali da hlade toliko bolje koliko više koštaju, baš i ne.
Uskoro bi trebao dobiti i BT-a pa ako ga uspijem tutnut na AM2, budemo i njega usporedili
Do tada, tko zna

Živili