Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Početak:
Citiraj:
Iskon Duo papci
Iskon internet, koji brine za svoje korisnike. Bez za***ancije. 17.11. kad sam uzimao Iskon internet duo uslugu, upravo tim riječima me ne je frajer dopratio u nekakvu olfo konferencijsku dvoranu tam u Preradovićevoj. Mi vam se fakat brinemo za svakog korisnika, želimo da budu zadovoljni, da budu sretni, da uživaju u našim uslugama, smiješio se smiješkom lidl gejpederskog para sa jumbo plakata diljem grada. Pitam kad će mi net bit uključen, veli frajer max. 30 dana nakon potpisivanja ugovora, a nazvat ćemo vas da se dogovorimo max. 14 dana nakon potpisivanja ugovora, smiješio se smiješkom psa pred kojim jedemo fin ručak. Nisu me nazvali dok jučer nisam otišao drito do njih žalit se da je prošlo 2 tjedna, a danas me nazvao gospodin Gordan, dežurni hihotić kojem je bilo jako smiješno to kaj mi net mogu uključit tek 2.1. Gospodinu Gordanu iz Iskon interneta je vrlo smiješno to kaj se oni ne drže dogovora, pa se smijulji. Možda je to onaj gej kojeg sam jučer vidio tam pa ga kolega škakljuca po intimnim dijelovima, pa se zato smijulji, ali iskreno mi puca ****c. Drugi prvi NIJE trideset dana nakon potpisivanja ugovora, nikako. I velim ja to njemu, i veli on da kaj onda. I onda se ja žalim, a on ponovi da on tu niš nemre. Pa se ja opet žalim, pa on veli da mora razgovarat s kolegama. I dogovori on da će doć do mene 19.12. što OPET nije ***enih 30 dana od potpisivanja ugovora. Dakle, superjadni su, glupi i gejavi šupci. Kad se sjetim koliko ti ližu guzicu prilikom potpisivanja ugovora, otišao bi tamo i ***o im mater nogom fizički, al mi se ne da. Pitanje je dal će mi uključit 19og, il su mi to rekli da ne pizdim prek telefona više no što je potrebno. A ono zakaj sam opće uzeo Iskon je činjenica da mi niti jedna druga usluga nije dostupna. Dakle, Iskon koji je u vlasništvu t-coma, ima vlastitu infrastrukturu koja tcomu nije dostupna. A u tcomu ne znaju kad će bit dostupna njihova usluga, ne znaju to nikoliko, nemaju ni čovjeka koji zna, nit itko ***eno u ovoj državi to zna. To su naše famozne firme. Mislim, tcom su šupci, ali svaki put do sad su mi uključili net na vrijeme.
Dakle, iskone, ***i si gejpedersku majku. A ako mi 19. ne uključite ***eni internet, doć ću vam doma i oštetit vas fizičkom silom. Znam di živite.
Iz ovog svega dade se zaključiti kako iskon infrastruktura koristi Nindža veštine. Ova se odnosi na nevidljivu iskon infrastrukturu, jer je obvidno da prodaju uslugu koju ne mogu fizički podržat.
Nindže su koristile tzv. "vatrene lopte", na razne načine "praveći" blještavu svetlosti koja bi, umesto da stražaru-goniču-pretplatniku interneta, pomogne da vidi nindžu i brzo reaguje, kod njega izazivala gotovo paralizu i šok neaktivnosti. Važno je naglasiti: nindža ne mora da nauči samo da bude nevidljiv već i da svoju nevidiljivost iskoristi na svakom terenu tj. da odlično poznaje teren kojim se kreće jer će, inače, i sam biti žrtva svoje nevidljivosti bilo da bude slučajno otkriven ili da nastrada u prirodnom ambisu, postavljenoj zamki, klopki.
Veština nevidljivosti, dakle, u tesnoj je vezi sa veštinama bežanja, prikradanja, korišćenja prirodnog ambijenta, prirodnih pojava, pribora i alata, psihologije i drugih znanja.
I najzad, upamtimo: nindža veština nevidljivosti obećane usluge naziva se ONŠIN ĐUCU.
|
: lol2 :: lol2 :: lol2 :: lol2 :: lol2 :: lol2 :: lol2 :: lol2 :
|