20.01.2007., 10:19
|
|
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
Autor zlatko
Bože , svi ste liberalni. A ja sam 25 godina u T-comu radio na kablovskim instalacijama. I svagdje je pisalo-investitor -PTT ,HPT, HT, T-Com..Moji ljudi i ja skupa s njima bili smo do vrata u rovovima, postavljali cijevi, zdence , uvlačili kablove i sad dođe ojpi T-hater i kaže da ima i on pravo povuć svoje. Ma vuci brate koliko hoćeš al plati. Interesantno je i to da se svi grebu za veće gradove gdje je kablovka kanalizacija koliko toliko izgrađena , nikog nema tamo gdje bi u to trebalo investirat. E, da. U mom gradiću još se nije pojavio ni jedan alternativni davatelj internet usluga.
|
Hehe, ili ga kenjaš kvake na kvadrat ili si ti prvi radnik T-coma koji u biti voli T-com. Ja koga god da znam tamo ne voli tu firmu jer više nije siguran za posao (a kako rade, svi bi trebali otkaze dobiti), jer ih znaju **bat u zdrav mozak itd. Ovo što ti pričaš mi više zvuči kao da je pisala ona teta glasnogovornica. Hm, da ne bi sad još T-com donio neku foru po kojoj bi kad kupimo išta u trgovini trebali davat nekoliko lipa njima od toga u znak solidarnosti jer su jadni, zamisli sad, polagali kablove. Ah, katastrofa. Da najbolje ljudima u Unikomu (inače, smetlari, jel) damo vlasništvo nad cijelim zemljištem grada, jer ipak oni to svakodnevno čiste.
Gainward Phantom GTX760
250 GB Samsung Evo Basic SSD
XFX XTR 650W
Silencio 650
|
|
|