View Single Post
Staro 19.01.2007., 20:25   #1
Zvijerko
Pečurka

Zvijerko's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
T-HT strikes again

Eto, prava vlast u RH na području telekomunikacija je to lijepo i pokazala svojim hladnim odgovorima na ilegalne aktivnosti. Naime, prvi puta, netko od alternativaca ima dokaze da su djelatnici T-HT-a prerezali njihove kablove i predali slučaj policiji (sve imam osjećaj šta će biti T-HT-u). Sve se dogodilo u Rijeci gdje su radnici T-HT-a prerezali kablove tvrtke Adriatic kabela.

Ali već smo navikli na rezanje kablova (iako, ako je to ok, zašt ne bi građani RH lijepo rezali T-HT-ove kablove malo), ali ono što je najljepše u ovoj priči je to da iz T-HT-a ne poriču da su oni prerezali kablove, već izjavljuju slijedeće: "Djelatnici Adriatic kabela oštetili su kabelske zdence T-HT-a. Djelatnici T-HT-a postupili su po redovitoj proceduri". Hehe, nevjerojatni su. Sad su tom izjavom lijepo potvrdili da su sve ono rezanje stvarno oni i napravili i da su do sad lagali (nije da nismo znali, ali oni to nisu htjeli priznati). A ja sam se baš pitao kada će doći dan kad će nam u facu reći: mi to radimo i nitko nam ništa ne može. Taj dan je došao. Sad, s obzirom da smo vidjeli i čuli i ovo, pitam se, što je slijedeće?

Inače, cijelu vijest možete vidjeti OVDJE
Gainward Phantom GTX760
250 GB Samsung Evo Basic SSD
XFX XTR 650W
Silencio 650
Zvijerko je offline   Reply With Quote