Citiraj:
Autor Ph03n1x
to bi bio ja
...aw9d je izuzetno dobra ploca, ali svejedno nitko se ne potrudi bar ljudima pokazati koliko moze...teofil lijepo je to sto ti pricas, svaki za svoje moze reci da je njegovo najbolje.
opet, volio bih kad bi netko od ovdje prisutnih imao bar malo volje pa se i malo argumentirat, ne?
btw imao sam aw9d u rukama (nedovoljno dugo da bi je posteno isprobao) i ploca je zvijer. inace, dugo vremena bila mi je i prvi izbor, ali ju nisam uzeo samo zbog jednog pci-a. tak da nebi mislili da serem po ploci..
|
Ma ne mislim zato sto je moja da je najbolja nego zato što je najbolja trenutno sto se tiče čipseta.Imao sam i asusa p5wdh-dx ali nije ni upola kao abit sto se tiče clockanja..Jedina mana ploči je sto ima taj 1 pci slot a to mi ne predstavlja problem pa tako da....A u biti sve su to dobre ploče,nitko se neće syebat ako uzme bilo koju...I intelica se pokazala odličnom pločom za clockanje ali dođe u vrećici i slaba je s opremom to joj je mana,abitu je mana pci slot,asusu je mana sto jedva ide na 400fsb..Tak da praktički nema najbolje ploče...