U thread-u sam samo opisivao jedan "eventualni" hardverski problem,koji je možda samo rezultat moje sitničavosti.Pošto mi se nije bap previše javilo niti onih koji bi potvrdili niti onih koji ne bi nisam baš siguran o čemu se radi.
Inače generalno sam prijenosnik je gotovo perfektan,pa osim osnovnih podataka o hardveru,autonomiji,opremljenosti uz traženu cijenu ono što mi je ugodno iznenadilo je kvaliteta kučišta i tipkovnice,IBM i Asus sa kojima imam iskustva izgledaju kao trećerazredna roba(za IBM bih prije dao ruku u vatru da je klasu bolji od HP,a vidio sam neke primjerke iz visoke poslovne klase),također i ergonomija,mkoja mi je možda subjektivno izvrsna.
Jednu od velikih prednosti ovoga prijenosnika sam smatrao ekran i smatrao sam da je više nego dobar za vrtit Autocad,Tower itd,a isto tako razvuć excel tablici ili MS Project gant..što nakraju i jest jer vam ova rezolucija stvarno pruža komociju.U attachu šaljem sliku ekrana sa plavom pozadinu pa kada kupujete obratite pažnju na donja dva kuta(slika je salbe kvakitete pa se teško vidi ali...).