Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 24.10.2003., 11:49   #438
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Unhappy ja sam kriv........

kaj sam se u Hojzu pouzdal i prepustil njemu organizaciju.....a lepo sam na crnomercu gledal kroz izlog mini pizze,bureke hambije.....i sve si mislim....ma ne bu hladno dok dojdemo do vrbana...bumo si narucili 2-3 jumbice iz Edeka....ma zna HOJZA ziher...tu sljaka...... koja greska!!!!!!!on si je vec bil pocucal pivicu -dve i lagano je pocel s meditacijom i okultnim vjezbama.....pak je pozabil .......

jebiga i ja bi bil duze ostal...a zavisil sam od AMDejcove milosti i prevoza do Zaprasica... a on je bil gladen(i ja.. ) pak me je pocel trkak pod rebra i namigivat...(a sa organom reda se ne prepire,zapamtite!!)...i jegiba ideme dime......moja me pogleda...sve je v komadu,nis zbljuvano na sakama nema oguljotima....:kajee,pusiona????maa nee,zlato,al znas....kajeee-pak je AMDejac bil gladen pak te je steral????hihihihihi
vec i ona(dobro)zna kak je to kad se javi gladna zver s svojim potrebama(a veli da je prije meetinga bubnul 2 krmenatla s jajem na oko gore i pol kruha i staklenku vugorkof.... ) rade bi ga oblacil nego hranil.....
rak se je odmetnul........kokodakal sa cela stola....i duboko me razocaral.....zakaj...pitate..? pa zato kaj nije napravil sjednicu RS i smjenil Hojzu radi lose odabranog separea u koji nisu stale ni noge svih forumasa a kamoli tijela i (trust!)mozgovi.....gore spomenutih>>>.a za sljedeci puta bez SDO-a nejdem na nikakaf forumski meeting!!(Suhi DnevniObrok!!) i najte sam mene kriviti za glad, ja sam se i prek foruma ponudil za donaciju,AMD isto..samo se kvazi organizator brinul sam za svojeg kriglina i da je furt pun!!!! ...a Zelina dalekooo.....

sig na dijeti..,bolje on nege JA......
mitzek je offline   Reply With Quote