View Single Post
Staro 24.10.2003., 11:23   #64
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
mitzek stvarno onoliki koliko ga zamišljate

Citiraj:
Originally posted by tor
E viš info, skoro sam ga zaboravio. To bi moglo upaliti, dobra ideja...
A dojmovi...Nema šta. Šaroliko društvo koje se zivka po nadimcima s foruma, konobarica i ostatk birtije gleda zbunjeno, škvadra luda, mitzek stvarno onoliki koliko ga zamišljate , pinsla stvarno fanATIc, svrtan jako kritičan, sky nikako da kupi grafulju, horza i dalje zagovara DTK kučišta i napajanja...Ma uglavnom stvar za ponoviti

eeeeee,samo mi je zal kaj stvarno nisam Horzu nafukal da najde broj od EDEKA jel je sam falilo nekaj za prigricnuti...drugo je sve bilo za 6!!!e,da i sljedeci put kad hobbit Hojza bude biral birtiju ,ja ziher ne dolazim jel sam bil kak Guliver u Liliputaniji...nit sam imal kam s nogami nit rukami........dobro znam da sam veeeliki al je separee fakat bil za hobite ,a ne za ekipu s PCexperta+ zderonje!inace...mislim za prostor di bi se nalazili.....ima i kuhinju......posle 17h je zatvoren.......imaaa putra za izvidit...... mislim da bum isel male pregovarat!!!!!(RAK,nase zborno mjesto........kaj mislis??i JELC isto si bil......:confused: )ah,bumo vidli....

e,da ima nas fakat glaaasnih....morali bumo kak vu saboru mahati sa ispravkom netocnog navoda.....od tolke buke,dima i nas zderonja...par ljudi se bas nije napricalo...zato odmah veeelka isprika.....i ja sam bil (too) happy kaj nas je bilo u tak velkom broju pak sam se raskokodakal uhhhhh!!!

i na kraju,nosim pozitivne dojmove sa 1 meetinga,neki su puuno manje otrovni nego na forumu,neki su jos i gori( znam,znam!!)ali za ostale koji su bili sprijeceni ...porukica.......:dajte,odvojite si tih 2-3 vure 10-50 kuna i odmorite se malo od monitora.....imali bute celo zivljenje za tehniku...al za steci frenda i istomisljenika.....ovo su prilike UZIVO!!!POZDRAV!! i do sljedeceg meetinga(nadam se i s papicom!!)

sig na dijeti..,bolje on nege JA......
mitzek je offline   Reply With Quote