View Single Post
Staro 19.01.2007., 00:28   #6
.: Upitnik :.
*** n00b nr.1 ***

.: Upitnik :.'s Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Ovako.. Na Net sam spojen konstantno preko WiFi-ja, tako da sumnjam da je u tome problem..
Imam 32-bitne Win XP, SP2 instalirane prije 2 mjeseca na ganc novi komp, tako da mislim da je tu sve oke..

Išao sam malo čitati upute za instalaciju i otkrio jedu zanimljivu stvar.. Piše da ako je monitor zamijenjen da "AutoRotation" i "MagicTune" softver možda neće htijeti raditi, te da preporučaju apdejtanje drajvera..

A meni se upravo to dogodilo - kad sam kupio monitor, spojio ga na komp, instalirao drajvere za njega i onda otkrio da imam mrtvi pixel.. Kako monitor ima Zero Pixel Warrinty, odfurao sam ga natrag u dućan i zamijenio.. Kad sam dobio novi samo sam ga natrag priključio i sve je šljakalo bez greške.. Odnosno, dok nisam pokušao instalirati ovaj softver i otada stalno dobivam gore prikazani Error..

Ponukan time, otišao sam u Display Propertis > Settings > Advanced > Monitor Properties > Driver > Update Driver i reinstalirao ga s CD-a, pa ponovno pokušao instalirati softver iz naslova, ali opet 0 bodova..

I sad fakat više ne znam kaj da radim..

Očito mi pivotiranje nije suđeno..

.: Upitnik :. je offline   Reply With Quote