View Single Post
Staro 24.10.2003., 10:28   #11
Cybershark
Premium

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Originally posted by Garfield
Ne kuzim sta toliko pizdite oko nekih stvari, ja imam

P4 1500
246 PC-133
GeForce 2 ti
19" Samsung

Ne zalim se, sve igre koje igram mi rade brzo, nema sranja, ne zalim se.Svi mamini sinovi koji zele neznam sta vec nek lagano onda odu i kupuju na www.alienware.com ....

Mislim znam da je ovo rezultat naupine sranja tijekom citanja ovakvih postova ali ima ljudi koji nemaju za kruh a vi serete o 8000 kn za stvar za zabavu, razmisli malo.

Kad smo već kod toga ima i ljudi koji voze Ferrarije. Znači zbog toga šta neko nema za kruh ja ne bi trebao kupiti komp za 8000 kn. LOL
Znam da svjet nije neko pravedno mjesto ali ovi tvoji komentari su me fakat nasmijali. Nadalje, pošto sam informatički freak, za komp koji koristim doma ne bi mi bilo žao izdvojiti i 16000 kn. Da te razveselim, ovu konfiguraciju slažem jer ću vjerojatno otvoriti gaming centar sa 20-ak umreženih mašina i planiram uložiti oko 8000kn po mašini. Mislim da se za te novce može složiti vrlo dobra kombinacija što su mi mnogi dobronamjerni postovi ovdje i potvrdili. Također zahvaljujem se svima koji su svojim postovima pomogli ......