Citiraj:
Originally posted by tor
E viš info, skoro sam ga zaboravio. To bi moglo upaliti, dobra ideja...
A dojmovi...Nema šta. Šaroliko društvo koje se zivka po nadimcima s foruma, konobarica i ostatk birtije gleda zbunjeno, škvadra luda, mitzek stvarno onoliki koliko ga zamišljate , pinsla stvarno fanATIc, svrtan jako kritičan, sky nikako da kupi grafulju, horza i dalje zagovara DTK kučišta i napajanja...Ma uglavnom stvar za ponoviti
|
Ma ne može se to ponovit!!
Prvi PC E miting je samo jedan. Kako Sanja to lijepo kaže :"Samo jednom, prva zora sviće..."
Može nam svima bit žao što nismo došli, jer drugi put više neće biti tako dobro. Ispravka bit će dobro, ali.... Ma neću više srat. Nisam bio, sjebali me na poslu. Proba za Road Show u Osijeku je trajala od 5 do 9, s time da je do 7 bio sastanak sa sponzorima i nisu sponzori niš saznali. Uglavnom, tak ja organiziram odlazak u dućan, kak su oni organizirali Road Show. U stilu, "bumo došli, vidli bumo kaj bu bilo, pa bumo se prilagodili".
Ovi iz Asukoma (brijem da se tak zove firma) koji zastupaju Bose, su pizdili i zajebavali Petru iz MSa (iako nije ona kriva, ali nije ona ni skušila da su je zajebavali, jer je njoj valjda takva organizacija normalna. Pričali smo kasnije, to je korporacijska politika MSa da se sve daje 3rd party ekipi. Ali kad se navikneš sve prebacivati drugima, ti zaboraviš radit i više se ne zna ko pije, ko plaća). Ma nema veze, bit će korisno, lijepo, krasno.... Ali zašto baš u vrijeme trajanja prvog PC E mitinga!!!!! :confused: