18.01.2007., 10:47
|
|
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
Autor crn
Ne znam na šta misliš da je skupo, sve zajedno nema sumnje da se potrošilo kuna ali pojedinačno ništa od ovog nije preskupo (osim monitora). Zvučnici su kupljeni na akciji a reciver je ajmo reć korak od 'entry levela'. Ima puno skupljih opcija... isto vrijedi i za HTPC... Samo na ovom forumu ima konfiguracija koje po snazi jedu ovu moju za doručak, jedina razlika je da je ova moja u fancy kučištu
Držim se one da 'nisam toliko bogat da kupujem jeftine stvari' jer u konačnici ništa nije skupo ako si zadovoljan s kupljenim. Konkretno za ovaj moj monitor koji je za današnje pojmove stvarno bio preskup nije mi žao ni jedne kune potrošene na njega jer već dvije godine gledam savršenu sliku bez ijednog mrtvog pixela i bez ikakvih problema.
Kao što je rekao barba Albert 'sve je to relativno' 
|
Pa da istina je to kaj si rekao. A dobro ako si zadovoljan onda nije preskupo. Meni osobno je puno dati nekoliko tisuća kuna za monitor ali ako se isplati...
Ako nikaj drugo lijepo izgleda samo još neki lcd televizor i to je to. Ali kao što si napisao bit će i toga jednog dana.

|
|
|