Citiraj:
Autor igorba
1. DVD-ROM, a ne RAM. Neki snimači mogu automatski ili putem softvera mijenjati booktype +R/+RW/+R DL medija u DVD-ROM (radi kompatibilnosti).
2. Za snimanje na 16x brzini snimač treba dotok podataka od oko 22 MB/s (minimalno, tj. ne smije dotok padati ispod te brojke), vjerojatno ti je hard pun/fragmentiran/spor (nešto od toga ili kombinacija) i ne može snimaču "dostavljati" podatke dovoljnom brzinom za 16x.
3. Snimio bi ti na 16x, ali bi možda bilo padova u brzini pa bi Burn Proof uskakao.
|
1. U Windows Exploreru mi za E disk (przilicu) pise "DVD-RAM Drive (E

" pa mi od tamo ovaj dvd-ram u glavi......a sad sta je Nero od tog dvoje napisao nisam siguran pa recimo da si u pravu. A u Exploreru ga tak indentificira jer podrzava tu opciju (snimanje na dvd-ram)? Umoran sam pa sorry ak pisem gluposti, nemam volje sad googlat prije nego lupim

Inace sam par puta primjetio da przilicu, kad je u njoj DVD, Explorer oznaci kao "CD drive", dok je obicni dvd rom "DVD drive".....cudno.
2. Vjerojatno je sve to......pun svakako, a i stariji (sporiji) je...
3. "pa bi Burn Proof uskakao" - ovo ne razumijem......budem 'proguglao', ak prije ne odgovoris...
Hvala svima na savjetima i odgovorima