View Single Post
Staro 18.01.2007., 00:15   #6
Babaloo
In the lab...

Babaloo's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Kermit Pregled postova
Ponekad se pomalo tesko snac na trznici, a i kad trazis odredenu stvar moras sve pregledavat i klikat vise puta nazad, na starije postove, koji nisu tolko ni stari, vec ljudi tolko toga prodaju i kupuju da nakon par dana sve zguraju na kraj. Pa, da bi se to izbjeglo predlazem da se postave poforumi, kao npr. procesori, maticne, citave konfiguracije... unutar svakog pod podforuma (prodaja, kupovina, razmjena). To bi pomoglo ljudima da lakse pronadu kaj zele kupit a i ovim koji prodaju da lakse to naprave. Kaj vi mislite?
S jedne strane to i nije tako loš prijedlog, mislim da bi dosta olakšalo pretragu i pregledavanje tržnice, no postavlja se pitanje što kada korisnik prodaje više stvari odjednom? Mislim da bi ovu ideju trebalo malo detaljnije razraditi, mislim da ima potencijala : goood :
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture
Babaloo je offline   Reply With Quote