Da, da. Nekoc, nekoc davno, smijao sam se onima koji su prelazili na laptope ostavljajuci svoje skupocjene i predivno slozene masine nekim novim klincima. Rekoh sebi: "Bubba, ti nikad neces biti takav cunt i napraviti nesto takvo, zakuni se nad prvim brojem Super Erotike, nikada!". Heh, al kaze ona stara hrvatska poslovica: "Jebesh covjeka kojeg nemo's nagovoriti!", pa tako i ja ozbiljno razmisljam da maknem sve sa stola i budem jedan od onih fensi, pos metroseksualaca s gaypederski urednim stolom (Fleks, volim te!).
Svi vjerojatno (ne)znate da se u mojem posjedu trenutno nalazi ovo: Tyan S2460 Tiger MP, 2x Duron Applebred 1.8 GHz, 2GB Registered ECC DDR PC2100 (2x Transcend TS128MDR72V6L5) Matrox G550 AGP (32 MB), Matrox G550 (32 MB), Adaptec 39160, Hitachi HUS103073FL3600 74 GB, Maxtor 6Y160P0 (160 GB) Plextor PX-R412C, Plextor PX-W1210S, Plextor PX-40TS, Toshiba SD-R5112, Intel PRO/100+, Coolermaster Stacker, Chieftec 410W, Eizo F67 i ADI Microscan 6p. Trositi rjeci na ovu masinu uopce ne zelim, tko shvatja, shvatja, tko ne shvatja, ni nece, pa eto...
Ukratko, pun mi je qurac te glomazne skalamerije na i ispod stola. Zelim iskoraciti i biti kontra, te prijeci na neki lijepi IBM T60p (malo modificiran), s advanced docking stationom, Matrox DualHead2Go-om i jos dva 17" LCD-a, neka jeftina, samo nek se nadju.
Dva pitanja, od kojih je prvo prvo a drugo zadnje. Prvo se pita koliko bih $ mogao dobiti za onu masinu gore (Hitachi i Matroxice su jos pod garancijom, 3g i ~2g respectivly), sve uredno, cisto, brizno pazeno? Drugo je ima li netko nesto drugo za preporuciti, u ovom stilu?
Pusa, Bubba