View Single Post
Staro 17.01.2007., 18:36   #26
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Zadnje vrijeme moram priznat sve manje pijem, sto je u neku ruku i dobro, ali sam poceo onak jednu pifcu navecer za gust prakticirat.

Inace od piva sam ko mladji dero uglavnom žuju. Onda mi se u jednom momentu prije jedno 3,5-4 godine doslovno zgadila i nikad vise. Onda sam poceo piti i druge pive. Stari mi uvjek doma drzi pilsner urguella , pa sam i ja poce to laganini cugat i shvatio da piva nije samo ''piva'' . tokom vremena i probanih hektolitara piva sam shvatio da kad se jednom naucis na fino pivo vise nemres nis drugo. Nisam neki ljubitelj tamnih piva (osim u medvedgradu ) i pijem uglavnom svijetla i to harp, leffe, killkenny (rijedje) i narano najvecu ljubav pilsner. Da se razumijemo popijem svako pivo, ali jednostavno nije mi gust. Haineken i stella mi nisu pive, vise je pišalina. Beck jos i prodje. Inace, ima jedno genijalno pivo koje isto volim popit, al je u HR dosta rijetko zadnje vrijeme, mislim na Union. Predobro pivo bilo nekad sad je malo izgubilo na kvalititeti jer vise ne crpe vodu sa starog mjesta od kad ih je kupilo laško ak se ne varam, a znamo da je piva dobra kolko je kvalitetna voda u njoj

što se tice vina to izbjegavam. Nikad nisam mogo piti one bučkurise za 5kn litra. To mi je onak nesto najodvratnije sto postoji. Fuj, bljak i odvratno. Na sam miris ribara i slicnih mi se dize zeludac. Ak pijem vino onda se ne nacugavam to onda ide za gust finija butelja. Domaca vina (uradi sam varijanta) mrzim iz dna duse. Ima mi jedan prijatelj kod kojeg idem svake godine u berbu i jedino mogu pit njegovo. Ostalo sto sam probo sam se uglavnom razocaro...
Fleks je offline