Odlucio sam zrtvovat jos jedan dvd i ovaj put je zadatak uspjesno obavljen (normalno mi nudi mogucnost nastavka multisession-a i normalno prepoznaje ono sto je do sad snimljeno). Stvar je u tome da sam do sad koristio Philipsove DVD-R 16x medije, a ovaj put Traxdata DVD+R 16x.
Jel to znaci da za ovu przilicu ne bi trebao kupovat doticne Philipsove dvd-e ili opcenito DVD-R medije?
I jos 3 pitanja...
1. Zasto mi je u jednom trenutku na pocetku snimanja napisao da je neki "book" automatski prepoznat/postavljen kao DVD-RAM (u onim retcima koji se automatski ispisuju u gornjem prozoru) - jel to ima neke veze s ovim sto je medij + (dakle NIJE -), ili je to neka oznaka uredjaja.....mozda se u recenici spominjao i "drive"...?
2. Postavio sam da prije snimanja utvrdi maksimalnu mogucu brzinu zapisa pa je umjesto 16x (kako je u pocetku bilo oznaceno) ispalo 12x zbog brzine izvora. Stvar je u tome sto je izvor bio hard disk pa mi nije jasno kako on moze ista usporit ??
3. Vezano uz 2. - Da sam ostavio brzinu na 16x onda bi se tom brzinom i snimilo ili bi automaski smanjio prije pocetka?
Hvala