Citiraj:
Autor Emissary
Malo mi je čudno šta program u Windowsima pokazuje pravu temperaturu, a BIOS ne? : stoopid
|
A čuj, trebao bi se bolje poštelat senzor. Inače, nisam vidio niti jedan BIOS koji doslovno pokazuje obje jezgre (temperature mislim). Mislim, meni je taj CPU senzor u BIOS-u jedino važan radi regulacije ventilatora (brzine okretaja) - tu mi se dešava problem sa Freezerom kojega nije niti zapalio dok temp. nije došla do nekih 35°C (a diode su pokazivale 47°C). Ali to dosta opet ovisi i o cooler-u. Hyper nema taj problem i on se uvijek upali i vrti na 300 okretaja ako treba...
Citiraj:
Autor 9800pro
Ploča ima također jedan mali problemčić, stavim proc na 270*10 i boota se s porukom "a jesi ga prećero rođo" al na engleskom i kaže da smanjim postavke proca. Odem u bios, promjenim nekaj bezvezno, sejvam i komp se zbuta normalno , u ovom slučaju na 2700Mhz. Treba je malo skužit i to je to, bože dragi pa nije ni svaka žena savršena.
|
Da, to je mali bed. Samo kaj je fora, kad mi to pokaže, onda još dignem HTT ili HT množitelj i onda ga prihvati

Al to je do BIOS-a problem. Čak i kod mene koji imam dosta BIOS-a za birat...
Mada, ja ne gasim komp nego ga rokam u S3 standby pa mi to i nije problem
Inače, to je dosta ovisno o memoriji, Balistix je jednostavno radio besprijekorno...Ali on i dođe dosta