Tema: Nema :-(
View Single Post
Staro 16.01.2007., 13:29   #7
Mad ID
Premium

Mad ID's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Citiraj:
Autor yedwy Pregled postova
Gle nisu Asrock Dual (nešto) jedine ploče sa AGP utorom, makar mi nije jasno zašto ne mjenjaš grafu jer od 9700grafe nemaš baš nineke koristi kao igraće platforme danas (slab ti je to GPU za nove igre i slab raspon toga što podržava) i ako zbog toga mjenjaš proc onda si da prostiš - puko ko petarda...
Inače ima NF3 ploča sa AGP utorom a NF4 je SAMO PCI-e zapravo to je i (ajmo tako reći da ne kenjam sad bezveze) jedina razlika između njih...
Prema tome pročešljaj prvo tržnicu par dana (dosta ljudi sad prodaje NF3 ploče jer lagano ide prema C2D i PCI-e stvarčicama) pa ako se ništa ne pojavi onda pređi na dućane...
Ma beži : evil :

Kupujem novu MBO samo zato jer mi je krepala NF2 ploca pa sam bio prisiljen ili kupiti novu nF2 plocu ili dat nesto vise za razliku A64 proca i nove ploce.

Vjeruj mi, za Keil uVision, .NET i slicne aplikacije za razvoj softvera ne treba jace od R9700Pro Igram ponekad belu na tportalu..
Dobro ajde, volim i Colina5 odvozit tu i tam no on radi na 50fps sve full s tom karticom.
Hocu što jeftinije proc, glupo mi je kupit nešto sto mi ne treba i necu nikad iskoristit ak moram platiti vise.
Mad ID je offline   Reply With Quote