View Single Post
Staro 16.01.2007., 02:11   #91
gorluk
Čovjek
Moj komp

gorluk's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor Sky Pregled postova
Ali sinko, ti ne znaš koja je koja mreža. Dvije iste mreže, iste jačine signala, istog imena.
Ako se odlučiš na spajanje na jednu mrežu, imaš 50% šanse da pogodiš besplatnu mrežu, a 50% da ćeš nekoga potkradati. Jel ti jasna moralna dvojba?
Gle, prije nego što me počneš oslovljavati sa "sinko" i sl. pročitaj što si sam napisao:

Citiraj:
Autor Sky Pregled postova
Dakle, u situaciji da se nađeš ispred internet cafea, imaš na raspolaganju dvije u potpunosti iste bežične mreže, za koje znaš da je jedna besplatna usluga internet cafea dok je druga od čovjeka koji živi na prvom katu iznad cafea, ti ne bi koristio niti jednu jer imaš moralne dileme?
Ako znam da postoje dvije, jedna besplatna, a druga javna, vrlo lako ću znati i prepoznati koja je koja. Uostalom to sam i prvi put napisao - ako znam koja je koja, koristio bih besplantu javnu, jer tome i služi, a ako ne znam, pustio bih obje na miru. Pažljivije čitaj.

Inače, ovaj thread se počeo samo vrtiti u krug...opet tvrdiš kako postojanje nekog besplatnog javnog servisa opravdava iskorištavanje privatnog servisa koji je temeljen na toj tehnologiji i sl., što je potpuno besmisleno.
gorluk je offline   Reply With Quote