View Single Post
Staro 16.01.2007., 00:44   #75
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor Sky Pregled postova
Fenomenalno. Opravdavanje lopovluka neznanjem. Neš ti morala...

A maloprije smo imali hrpu ljudi koji nisu u stanju zaštititi svoju mrežu slijeđenjem uputa u oblku slikovnice.
Ja govorim sa strane lopova, ne korisnika koji nista nezna. Nitko nije zasluzio da ga se krade kaj god da ne napravi, a lopov ako krade je lopov. A o tome koliko je netko napravio da zastiti svoju mrezu nisam mislio pricati ovdje jer onda pocnemo vrtiti one tvoje primjere i jos mnogo takvih i tralalala topic je spam i nema stvarno nista smislenog vise u njemu.

Prema mojoj analogiji, covjek ne mora znati nesto da bi koristio isto kako covjek ne mora znati kaj bilo koji dio unutar haube radi ni sto je plus i minus na akumulatoru, ali ako ga zna voziti i postuje znakove i pravila on je dobar vozac, a kao sto sam rekao u vezi koliko se netko posluzio necijim neznanjem nije vazno, kradja je kradja.
Citiraj:
Autor Sky Pregled postova
Fenomenalno. Opravdavanje lopovluka neznanjem. Neš ti morala...

A maloprije smo imali hrpu ljudi koji nisu u stanju zaštititi svoju mrežu slijeđenjem uputa u oblku slikovnice.
Ne cjepidlaci, znas dobro sto je znacilo to sto sam ja napisao, a to je bio jedan izolirani primjer, a sanse da se to dogodi su mizerne, nego sam samo isao tvojom analogijom izoliranih slucajevca!
  Reply With Quote