Citiraj:
Autor LordNitro
Nije problem, slažem se s tobom. No tema nije o tome da li je problem namjestiti zaštitu. Tema je o, da citiram Tora "kulturi ponašanja i općeg sustava vrijednosti pa i morala ako hoćeš" (priznajem thread nije točno tako počeo no u samom je početku skrenuo tim putem).
|
Istina, ali moramo malo sire pricati...
Citiraj:
Autor LordNitro
Drago mi je što to ne radiš, jer su me neki ljudi koji su objavili svoj post u ovom threadu jako razočarali... Ne sviđa mi se samo tvoje razmišljanje o krivici žrtve koja iz nekog razloga nije znala/mogla/pročitala/naučila kako postaviti zaštitu.
|
Moje misljenje je, da ako ta zrtva ne zna procitati 1 stranicu A4 papira, onda ona nema sto raditi na kompu...iz toga sam dosao do zakljucka da ljudi radi svoje lijenosti ne zasticuju svoje mreze...ne trebas biti strucnjak da to napravis...
Isto kao sto ne trebam ja ici kod doktora da mi kaze da kupim pastile za grlo, ako me grlo boli...
Citiraj:
Autor LordNitro
Ja ne bih... I ne, ne pravim se nevin niti se želim prikazati kao čovjek koji nikada nije napravio ništa nemoralno. Jednostavno ne volim ljude koji kradu i koji se tješe činjenicom kako su si žrtve same krive kada nisu znali/mogli napraviti nešto što su trebali. Pa u pi*du strininu, nije kriva osoba od koje se krade, krivi su lopovi koji misle da treba iskorištavati tuđe neznanje.
|
Dapace, ja bilokakve lopove mrzim iz dna duse....a o znanju procitaj red iznad...