eto bio sam kod raka danas

situacija je sljedeca. disk je pao u radu. dakle vrtio se te su ploce udarile o glave i doslovce ih - smrskao. za 4500kn mogu ocekivati ~70% povracenih podataka. sto ne mogu ocekivati od ovog lika da plati a osim toga za te novce ponovno kupim sve sto je bilo na disku. tako da sam od Raka otisao direkt u Hg spot na reklamaciju i to je to, dobiti cu novi disk.
Iako je taj disk jedna petina ukupnog spremisnog prostora koji posjedujem, bio mi je definitivno najdrazi. na njemu su postojala 2 foldera. "Kolekcije" i "Serije". u ovom "Kolekcije" su se nalazile sve moguce trilogije, kvadrologije, duologije, sage i slicno poput "Umri muski", "Smrtonosno oruzje", "James Bond", "Matrix", "Policijska akademija", "Saw", "The Godfather", "Taxi", "Mission impossible" i jos puno puno, puno toga... Sve je bilo savrseno sortirano, izuzetne kvalitete, sa titlovima, plakatima i slicnim. u folderu "Serije" sam imao kompletne legendarne sezone serija tipa "X-files", "Seinfeld", "Star trek", "Smogovci", "Sopranos" i slicno...

Svega sam dakako bio legalni vlasnik...
znam da ovaj tekst nije nikome zanimljiv ali eto, ne pisem blog pa sam morao na neki nacin iznjeti bol i jad koji me snasao. da stvar bude bolja, kao tresnju na vrhu, po povratku iz Hg-spota sam dobio 610kn kaznu za prebrzu voznju (75 na onoj cesti s 4 trake od Avenije Dubrovnik direktno na Budnek...). toliko sam bio izbezumljen da cak nisam ni prigovarao nego sam ga samo pustio da pise dok sam tonuo u onom dubokom toplom sicu koji me gutao kao kakvo more tuge i ocaja...
izbljuv... pozdrav svima i hvala na silnim PM-ovima s Rakovim brojem. may something like this never harm any of you... goodnight PCEs...