kad smo vec kod klope......
znate da sam bil vu Opatiji bajnoj...je al bil sam i u Lovranu....tocnije na brdu iznad Lovrana imenom ORAJ...tocnije na seoskom gospodarstvu i birtiji istog imena........

vozil sam Glavonje na papicu...........a posto moj Guzda veli -ko ne voli mog pesa,ne voli ni mene- i JA sam bil pozvan...ne za glavni stol ali tak i tak mi je pasal bolje sa strane jel je bil blize kuhinji.....
ZDERONJE......to je bilo.........................................................
predjelo:kozji sir sa tartufima,prsut,masline,pogaca....pa neke slaaane klobase ala kulen.....od par vrsti divljeg mesa.....pa onda...
jelo prije glavnog:njoki,tortelini sa sirom,prsutom i naravno tartufima,lazanje ala GARFIELD tj...sda svim i svacim.....pa onda
glavna JELAAA:kozlic ispod peke,janjeci butic u kruhu,nekakvi istarski kotlic(sa 6 vrsti mesa!) ,fileeee od pazinske puree,teleci medaljoni(s umakom od tartufa,opet!),pohani sir,i onda 6 vrsti ribe za one kojima se gadi mrs!!(ja neeee...)...btw ubil sam se sa svim tim ,tak da nisam ni dozivljaval riblju i ponudu skoljki.......zziher je ziher...dost mi je jedno trovanje hranom mjesecno....!!!
eee da bi to sve svarili,gamad je ubila ooogromne kolicine vinca sa VRBNIKA, a moja malenkost(e ,jado!)je dudlala sokice znane i neznane-------to je jeedina losa strana mog posla!!!