View Single Post
Staro 14.01.2007., 21:04   #47
Sky
Guest

Datum registracije: Apr 2003
Krivo. Nisam u životu iskoristio jedan kB nečije tuđe veze. A svim dušebrižnicima koji objašnjavaju da je to obična krađa, neka malo razmisle da li postoje auti koji se mogu besplatno voziti, da li postoje vreće sa lovom na cesti koje se mogu besplatno odnositi i da li postoje hotspotovi koji se mogu besplatno koristiti.
Ovih potonjih ima, dok prva dva slučaja (koliko znam) ne postoje.
Što se mene tiče, svaka otvorena mreža je free for all. Kao što sam rekao, da imam flat, i moja mreža bi bila otvorena. A jednog dana, ako Bog da, i bit će. Pa neka svi sa mog routera surfaju. Ups, ne svi, lokalni dušebrižnici ipak neće jer im nekakva kvazi etičnost ne dopušta upotrebu otvorene mreže.
A ako je netko idiot pa drži otvorenu mrežu, iako ima start paket, nije moj problem što mu je teško bilo prosurfati 10 sekundi do http://www.t-com.hr/pdf/main/Interne...AN-zastita.pdf . To je kao da netko kupi motornu pilu i odreže si prste jer nije čitao upustvo. Da li TCom može natjerati nekoga da zaštiti mreže? Ne. Da li račun može? O, da! Ja otvorenu mrežu shvaćam kao signal da ju mogu slobodno koristiti i ne vidim problem dok ne idem probijati zaštićenu mrežu.
Sky je offline   Reply With Quote