Sta je je. Ja znam kako ce se sve to zavrsit, evo maloprije provjerio u svojoj kristalnoj kugli. Svi oni koji su imali para i kupovali nove i moderne mp3 playere od Appla kupovat ce i iPhone. I biti prave face jer ce imat nesto "novo", sto izgleda super i svaka curica i djecaci koji se tako osjecaju ce htjet isto. Ako se pokaze dobrim sucelje ce (osim multi touch) kopirat i ostali proizvodaci. : nono :
To je isto sto i s Vistom. Nikakvih velikih promjena u usporedbi s XP-om al ce svi instalirat to masovno jer odlicno radi s novim DX10 igrama, ima ljepse sucelje, a i XP je dosadio. Vjerujem da ce se do kraja godine Vista toliko rasirit da ce je instalirat i oni kojima ni malo ne treba. Poput mene.
Apple radi uglavnom dobre uredaje i dosta posvete vremena usavrsavanju sitnica tako da vjerujem da ce iPhone biti tehnicki dobar uredaj. Sto se tice mogucnosti, mislite da nece moc izbacit novi model. Nesto s vecim ekranom, troduplo jacom baterijom, 7mpx kamerom, GPS-om... Taman kad kupite/mo ovaj iPhone izaci ce novi, bolji, skuplji model kojeg jednostavno morate imati.
Amidala? Nije mi dala!