View Single Post
Staro 13.01.2007., 21:20   #12
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Danas doslo kuciste. Samo da napomenem, ovo nije Economy edition (bez ventova za 320kn) nego Value edition (sa ventovima koja kosta oko 400kn).
...

kutija je klasika - stiropor i vreca - soprano je dosao u bolje zasticenom pakiranju ipak .. no nvm
samo kuciste je naizgled (meni) vrlo ljepo - prednja maska slici dosta na stackerovu.
Uz kuciste se dobiju 2 venta, jedan plavi 120mm sa LEDicama (front) i jedan 25cm(side) - oboje upuhuju prema unutra.
ventici: na 12v su dosta bucni! Jest da daju ogroman protok zraka al da spadaju pod tise sharkoonove ventice .. ne. Velikog drzim na 5v a ovog sa LEDicama sam zamjenio sa silent system fan isto mjera 120mm.
...

-zamjerka - ventaci se spajaju na molex - morao sam se baciti na posao i spojiti ih na 3pinski kako bi ih regulirao.
Kavezi za optiku i diskove su skroz napravljeni za 5.25 formate, da bi stavili hard disk potrebni su vam adapteri...
...

Prednja maska i mrezice su izgradjene vrlo kvalitetno, isto tako je vrlo praktično napravljeno skidanje maske - dovoljno je pritisnuti sa 2 prsta nekoliko plasticnih 'kukica' i ono ce samo iskliznuti van. Napominjem da su napravljeni vrlo kvalitetno i ne pucaju, a maska je na mjestu i ne klima se. Takodjer postoje 4 usb konektora i mic/sluske portovi koje nisu na kraju kabla razlomljene u milijun malenih zica za koje treba pol sata gledanja u manual od ploce kako spojiti.
...

sa unutarnjih strana maskica za 5.25 uredjaje su filteri protiv prashine, koju ipak nemozemo izbjeci..