Ja bih ti predložio ovako nešto:
E6300
Asus P5B Deluxe / Intel Bad Axe 2
2x1GB Super Talent CL5 800MHz / Super Talent CL4 800MHz
320GB Seagate Barracuda, 16MB cache, SATA II (serija 7200.10)
7900GS / X1950Pro
Pioneer DVR-111D
Seasonic S12 380W / Seasonic S12 500W / Silverstone Element 500W
Lian Li PC 7 PlusII / Antec Solo / Centurion 5
Ovo ti ispada negdje oko 8500kn, tako da se možeš eventualno još malo rastegnuti - recimo na E6400. Ako namjeravaš baciti neki OC (a ne vidim zašto ne bi) možeš uzeti i Freezer 7 Pro. Što se tiče kućišta, ja bih uzeo Lian LI PC-7 - meni kućište izgleda izvrsno, a kvaliteta je naravno neupitna. Kućište ima dobar protok zraka i nisku razinu buke. Ako ne to, onda ili Ante ili Centurion, ja bih prednost dao Antec Solo (kućište je jako tiho, i ima dodatni sistem za pričvršćivanje diskova gumom).
Što se tiče memorije, znam da ovog Super Talenta nema u Linksu, ali ako ti nije bed uzeti samo memoriju u nekom drugom dućanu (ja sam uzeo u Acquisitum Magnum), onda ti ga definitivno preporučam. Memorija je odlična, i čak je i CL5 dobra za OC (baš sam se jučer malo igrao s njenim postavkama i na default voltaži radi bez problema s CL4 na 800MHz, a i na višim ferkvencijama možeš zadržati relativno niske latencije). Ako ipak odlučiš uzeti memoriju u Linksu, onda je taj Kingmax 667MHz ok izbor (iako sigurno ne tako dobar kao Super Talent).
Vidim da si stavio razne ventove - ja bih ti preporučio da prvo slžiš komp, pa onda dodaješ ventove po potrebi (znači ako ti je komp preglasan, ili slabije hlađen itd.). S Lian Li PC-/ ili Antec Solo ćeš imati i nisku razinu buke i dobar protok zraka, pa je najbolje da neke druge ventove dodaš kasnije, ako uopće bude potrebe.
Izbor napajanja ovisi o tvojim upgrade planovima - ako ne misliš baš nešto mijenjati na toj konfiguraciji, S12 380W će ti biti sasvim ok - napajanje je dovoljno snažno, a i jako tiho. Ako pak planiraš u jednom trenu stavljati neku karticu tipa 8800GTX, bilo bi dobro uzeti neko snažnije napajanje, tipa S12 500W ili Element 500W. Seasonic S12 500W je izvrsno napajanje, stabilno i snažno, te ultra tiho, ali je dosta skupo (~850kn), tako da bi Silverstone Element 500W bio možda i bolji izbor - također izvrsno napajanje, snažno (preko 430W na kombiniranim 12V railovima) i tiho, a košta oko 600kn. Također ga nema u Linksu - pogledaj u Intro računala (na Novoj Vesi, blizu ulaza u Kaptol Centar), tamo bi ga trebali imati.
Drugo je manje-više jasno, sam odluči da li ti više odgovara P5B Deluxe ili Bad Axe 2 - Asusica ima bolji bundle i onboard features (eSATA port, Wi-Fi etc.), a Intelica je jeftinija, ali isto jako dobar overclocker, i naravno kvalitetna i stabilna ploča. Vidim da si stavljao 1GB rama - sam odluči, 2GB ti sigurno neće škoditi, ali ako si siguran da ti za sad ne treba 2GB, uzmi 1GB sad, pa kasnije dodaj još po potrebi.