@Mikeyy
To je jedan od parametara koji se moze podesiti drugacije od foruma do foruma. Defaultna postavka je takva da moras dati desetorici prije negoli bi dao reputacijski bod opet istoj osobi.
@Nebbo
Sto se tice prve stvari za koju si dobio negativni reputacijski bod (ili vise bodova - ovisno o tome koliko osoba koja ti je dala negativnu reputaciju ima Rep.Power - broj pokraj zelenih kucica), dobio si radi nepoternog komentara na temu. Trznica nije podforum takve prirode gdje se komentari upisuju kao na chatu, vec ja kao moderator i ostali useri koji znaju kakva su
pravila podforuma Trznica drzimo do toga da se vrse eventualno rasprave vezene za komad HW-a koji se prodaje, ili se rasprave ne vrse. Takodjer, i komentari na cijenu nisu pozeljni, trgovac je taj koji je odredjuje, a na nama je da tu cijenu prihvatimo ili se na ljudski nacin pokusamo dogovoriti (cjenkati) preko PM-a, a ne preko foruma. Ovo sam rekao opcenito, ne odnosim se na tebe.
Citiraj:
Pitam se kakva bi bila reakcija da je na onaj post o poklonu i slim kucistu odgovorio na isti nacin kao ja netko sa 1000 postova u profilu...
|
Reakcija bi bila ista ako je osoba od karaktera. I ja sam dobio negativne reputacijske bodove za post na koji sam dobio i pozitivne.
Cak sam dobio neg. i za ovaj post iznad gdje sam covjeku odgovorio na pitanje.
Ovisi od osobe do osobe, but that's not something to worry about.