Tema: Reputation?
View Single Post
Staro 13.01.2007., 13:14   #437
Nebbo
gejmer
Moj komp

Nebbo's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Evo samo da se i ja javim na ovo...

mislim da je ovo s reputacijom i kartonima super stvar. Pogotovo ako sa nekim trgujes, pa ga koliko toliko moze "izvagati" i biti sigurniji/nesigurniji u kupnju/prodaju. Ali posto smo mi balkanci i uvijek se nadje netko ko ce divljat okolo i davat losu reputaciju samo zato sto mu je los dan ili ne shvaca salu...

"Dobru" reputaciju bi covjek trebao puno lakse dati od "lose", jer za losu se treba zapitati da li ju je covjek zbilja zasluzio. Ali kod nas sakom i kapom dijele jednu i drugu. Osim toga, smatram da forumasi sa velikom reputacijom kada dodjeljuju nekome "novom" treba imati vecu vaznost...

Morao sam reagirat na ovo, jer sam se danas ustao i vidio crveni karton. ***e se meni za njega, znam da nisam nista napravio lose da bi ga zasluzio, ali kad sam vidio komentar na sta sam dobio:

LINK i komentar stoji: spamaj samo spamaj

Pa ljudi moji, bila je sala... ali ako sam sa tim pokvario neciju prodaju e onda ni more vise nije slano...

i druga reputacija je bez komentara a dobio sam ju na temelju ove izjave: LINK

Pitam se kakva bi bila reakcija da je na onaj post o poklonu i slim kucistu odgovorio na isti nacin kao ja netko sa 1000 postova u profilu...