Citiraj:
Originally posted by Blade_chaos
Nazalost ima istine u tome. No je li se netko susreo sa ovime, odo ja u Hgspot neke pogledat onak mi je bilo usput nisam imal para pri sebi pa samo otisao pitat za cjenu, dodjeh ja do prodavaca i pitam ga kolko dodje DDR 333 512 u komadu. On neke tipka i kaze (neznam tocno) 565KN (bilo je to godine...), kazem jel ih ima ma lageru veli ima, kazem ja dobro dosel bim sutra po to.
Dodjoh ja sutra po to sa parama kazem tipu DDR 400 512MB ljepo tip isprinta i kaze 625 KN (opet neznam tocno cca.) je zablejim i pitam ga kak je sad 625 a jucer je bila 565Kn. Kaze da je odjednom naglo porasla. Tak mi se isto dogodilo sa plocom isao dan prije pogledat da li mi cooler stane pitao i za cjenu i drugi dan puf cjena porasla za 60 KN. Nekak je to meni sumljivo.
Mogu se okladiti da ih nisam nista pitao cjena bi ostala nepromjenjena!
|
Nemres vjerovat.
Meni je najzesce bilo kad sam nazvao king racunala, dobar dan, imate jos twinmos memoriju pc3200? kaze tip imamo imamo, evo da pitam u skladiste, evo ima jos 5 komada. super.
pol sata poslije dodjem tamo, molim 2 x 256mb pc3200 twinmos, kaze tip nema, imamo samo jednu. Reko pa zvao sam vas prije pol cuke i rekli ste da ih imate 5??? Tip se nekaj zblesiro, izvalio neki izgovor, kao da je krivo pogledao u skladistu, reko odjebi i ti i king.