niko u susjedstvu nema net, u biti ima jedan susjed koji baš i nije nekaj po pitanju kompova : nono :tak da se ne brinem oko toga previše - al za svaki slučaj sam stavil WEP enkripciju

btw. imal sam priliku spojit se na njegov Wireless al je bil zaštićen : lol2 : - iskreno, nit se ne bi spojil - imam FLAT i to mi je dosta, kad sam imal 2GB opet se nisam probal spajat (a mogao sam) jer me ta savjest ždere - doslovno : hitthewa jedino što me u svoj toj krađi sprječava jest - savjest

jednostavno nemrem, il ak napravim nemrem zaspat : hitthewa
-->
i ja sam imam wireless mrežu oko ~1.5 godinu - i mogu reć da sam vrlo zadovoljan - zbog čega --> niko u susjedstvu nema net, u biti ima jedan susjed koji baš i nije nekaj po pitanju kompova : nono :tak da se ne brinem oko toga previše - al za svaki slučaj sam stavil WEP enkripciju

btw. imal sam priliku spojit se na njegov Wireless al je bil zaštićen : lol2 : - iskreno, nit se ne bi spojil - imam FLAT i to mi je dosta, kad sam imal 2GB opet se nisam probal spajat (a mogao sam) jer me ta savjest ždere - doslovno : hitthewa jedino što me u svoj toj krađi sprječava jest - savjest

jednostavno nemrem, il ak napravim nemrem zaspat : hitthewa