Citiraj:
Autor crn
Pa nije ništa ulickano  a termo bužir je ionako bagatela, kvragu i par kuna kad se već zezam neka bude makar uredno 
|
Ma nisam ja to rekao u negativnom smislu
Citiraj:
Autor crn
Kabel izgleda tvrd na slikama u stvarnosti je dosta fleksibilan. Prvi je možda malo tvrđi (dok nisam uhvatio ruku) ali je zato drugi ispao taman. Inače nisam koristio plet sa one stranice, samo ideju za 4 kabela.
|
A ne, moraš raditi točno po receptu
Citiraj:
Autor crn
Što se tiče razlike u svirci teško mi je sad suditi o tome ovako na brzinu, čini mi se da su vokali u nekim pjesmama jasniji i općenito su zvukovi nekako razabraniji... Sad možda je to placebo efekt ili samo pažljivije (analitičnije) slušam ko će ga znati ali popodne sam slušao DSOTM (SACD-DTS rip) i iako album znam napamet neke zvukove doslovno kao da čujem prvi put.
|
Ovo je tipično audiofilska izjava

Jedno vrijeme sam jako bio zainteresiran za tu granu, čitao, slušao, družio se sa takvim ljudima... i iako ima ljudi koji idu u totalni extrem pa i nebuloze, određene stvari imaju fizikalnu a i praktičnu primjenu. Recimo promjena zvučničkih kabela, razum bi rekao: žica je žica, ali više puta sam se osvjedočio da ima razlike. Isto tako i ovo za šiljke. To su neki od primjera gdje svatko može uočiti razliku.
Citiraj:
Autor crn
U svakom slučaju zadovoljan sam kako je sve ispalo i uživam : goood :
|
To je najbitnije, zato sam prestao tako aktivno biti audiofil, jer onda nisi nikad miran. Stalno mijenjaš, spajaš i završiš sa nekoliko referetnih diskova. Cilj sustava i glazbe na njemu je da uživaš.