Tema: HTPC
View Single Post
Staro 13.01.2007., 09:15   #87
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor crn Pregled postova
Pa nije ništa ulickano a termo bužir je ionako bagatela, kvragu i par kuna kad se već zezam neka bude makar uredno
Ma nisam ja to rekao u negativnom smislu

Citiraj:
Kabel izgleda tvrd na slikama u stvarnosti je dosta fleksibilan. Prvi je možda malo tvrđi (dok nisam uhvatio ruku) ali je zato drugi ispao taman. Inače nisam koristio plet sa one stranice, samo ideju za 4 kabela.
A ne, moraš raditi točno po receptu

Citiraj:
Što se tiče razlike u svirci teško mi je sad suditi o tome ovako na brzinu, čini mi se da su vokali u nekim pjesmama jasniji i općenito su zvukovi nekako razabraniji... Sad možda je to placebo efekt ili samo pažljivije (analitičnije) slušam ko će ga znati ali popodne sam slušao DSOTM (SACD-DTS rip) i iako album znam napamet neke zvukove doslovno kao da čujem prvi put.
Ovo je tipično audiofilska izjava Jedno vrijeme sam jako bio zainteresiran za tu granu, čitao, slušao, družio se sa takvim ljudima... i iako ima ljudi koji idu u totalni extrem pa i nebuloze, određene stvari imaju fizikalnu a i praktičnu primjenu. Recimo promjena zvučničkih kabela, razum bi rekao: žica je žica, ali više puta sam se osvjedočio da ima razlike. Isto tako i ovo za šiljke. To su neki od primjera gdje svatko može uočiti razliku.

Citiraj:
U svakom slučaju zadovoljan sam kako je sve ispalo i uživam : goood :
To je najbitnije, zato sam prestao tako aktivno biti audiofil, jer onda nisi nikad miran. Stalno mijenjaš, spajaš i završiš sa nekoliko referetnih diskova. Cilj sustava i glazbe na njemu je da uživaš.

Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
RTX 2080 TI 11GB GDDR6
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Samsung 32" (2560x1440) CHG70 Gaming Monitor with Quantum Dot
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

LAcy je offline   Reply With Quote