@Mad_Duke
bas sam o tome danas razmisljao, o istoj toj temi...i eto lijepo od tebe sto si otvorio ovaj topic da mozemo malo popricat o tome
Korsitim blagodati bezicne mreze vec par godina, a imam dobru opremu tako da u svojoj okolici moj AP nađe prosjecno oko 20 kucnih bezicih rutera by T-Com...koje je vrlo lako prepoznati po defaultnom SSID-u...kad vidim ''Connection Point'' bez WEP enkripcije vec znam o cemu se radi.
Znam vec i da mu je IP adresa 192.168.1.1

(Siemensov default)...
Ispocetka je to bilo vrlo primamljivo...i necu lagat probao sam. I kroz 2-3 minute eto vec sam bio preko nekog nepoznatog na netu.
Al sam razmislio. Jednostavno ne mogu. Gnjusna mi je i sama pomisao...svaki dan imam priliku da odaberem nekog od tih 20 ljudi i da mu sisem promet...al mi je to jadno...
Jedini covjek kojeg volim mrcvarit mi je prvi susjed s kojim sam si jako dobar, a lik nema blage o kompovima..pa mu se znam spojit na ruter pa ga malo disconnectam s neta tu i tam...gledam ga na msn-u kak nestaje kad mu resetiram konekciju
slazem se s horzom i ostalim koji zastupaju stajaliste slicno njegovom...lijepo je srocio...da ja dalje ne filozofiram