View Single Post
Staro 12.01.2007., 13:17   #21
s.u.l.e.l.u.s
Premium

s.u.l.e.l.u.s's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Uklučio bi se i ja na ovu temu,naime nisam takav tip da nekog levatam ili potkradam,pa ni tako da kredem promet;doduše nema u mojoj okolici ni previše susjeda,a kamoli onih koji imaju bežičnu mrežu.Ali npr.da sam imo laptop u školi kad su im uveli wirles,normalno da bi iskoristio situaciju,i ovako i onako im je besplatno,tako da nitko neće pitat ništa,ali skidanje kojekakvih stvari na račun susjeda nebi,da jadnim ljudima bezveze nabijam promet,čemu???
A sad ima svakavih ljudi,pričo mi jedan stariji čovjek(prijatelj od djeda)da je dobio računalo,pristup netu,itd i došo mu virus: lol2 : (reko čovjek i kako ),i s.ebo mu cijeli sistem,i nato je on zvao nekog lokalnog ˝majstora˝koga je našo preko oglasa,da mu podigne sistem,a pošto je stari totalni tudum,čovjek ga je ljepo odero za 2000kn.Pa vi kažite dali je to etično i moralno.
A sada da vas ja pitam,hodate po cesti i iz nekog kamiona ispadne kućište,sve složeno,tj.neka uber konfa dali bi vi pokupili ili bi pustili tamo??Ja bi,sigurno,e a dali je to etično...
s.u.l.e.l.u.s je offline   Reply With Quote