Citiraj:
Autor horza
ne, mat. upravo to je odgoj, kulturno ponašanje i moral. kada neovisno o vanjskim čimbenicima odlučiš neučiniti zlo. ovo o čemu ti govoriš je obični jal i ljubomora.
"kaj on ima kupovat vejerles, to je za rezerviranu elitu samoproglašenih IT stručnjaka". to je čista zavist.
|
LOL, LOL i jos jedan - LOL
ja sam daleko od zavidnosti. kucni WLAN je jedna od najvecih gluposti koje postoje. nebih ga imao da mi netko plati. kao da je neka razlika u cijeni wireless i non-wireless routera. ne shvacam sto zelis reci. wireless je super stvar, ali za to nema nikakve potrebe u kucnoj mrezi. nikakve. nedavno sam umrezavao ured na 2 kata, 9 racunala, nesto manje od 15 printera i serverom. i pitali su me, kada sam im dao popis stvari za kupiti, "zasto nece biti wireless"? "zato jer za tim nema nikakve potrebe. sve ce vam biti uredno, ugodno i lijepo. a ako pak zelite dati otvoren pristup vasoj mrezi, ja cu vam provuc jedan switch ispred vrata" - je bio moj odgovor. i slozio sam, i potrudio sam se. sve je uredno i lijepo, nema kablova a ima sigurnosti. na kraju krajeva, bas ti si mi nedavno rekao kako se hackeri smiju na rijec "sigurnost".
i samo da znas, da sam stvarno jalan, onda bi se potrudio taj jal i utaziti nekakvim provalama. sto me nikada nije niti najmanje interesiralo. sve sto sam ja htio reci je da ako netko place sto mu je susjed nabio racun koristeci njegovu wireless mrezu - sam si je tome kriv. doma inace hvatam signal koji je zakljucan 8 znamenkastim WEP-om. gledam ga svaki dan vec 2 godine. da sam stvarno takakv kakav ti pricas, ne mislis li da bi ga odavno pokusao (i uspio) probiti?