View Single Post
Staro 12.01.2007., 10:45   #12
Mad_Duke
Guest

I da rezimiram onaj dio:
"stvar je u tome sto ljudi neznaju nista nego znaju da je to sad nesto kul, taj neki vajrles, pa ajde imati cu ga i ja. "
Ja bi prije rekao da prica ide ovako. t-com samo reklamira wireless dsl, otkad je nabavio te "routere/modeme" i sad neki klinjo koji je natezao tatu jer zeli bas imati DSL, jer pol ekipa to vec ima i on bi se htio na internetu malo igrati surfati brze, a da pritom linija nije zauzeta nagovori tatu da mu uzme wireless DSL. Tata zove, e oprostite, dal bi mi mogli dati onaj bezicni (qrac) kaj se reklamira ne tv-u. I eto ga, ima wireless.
Citiraj:
Autor nino5 Pregled postova
Nemoj...molim te....svasta cu ti rec....brb....Nije stvar dali je netko glup ili nije, stvar je u neznanju, a koliko znam, svi mi ovdje se u odredjenim situacijama nismo bas "snasli" uvijek, zar ne Mat....iskoristavanje tudjeg je pokazivanje vlastite slabosti, htio ti to priznat ili ne ali tako je....
Tocno to, ja cu evo prvi priznati. Pa kad vidim da onaj tamo mulac dobije to i to, pa kaj ce njemu bas to, pa kaj ono neki tatin sincek pa ovo. Pa naravno da sam malo ljubomoran. Ali nece mi sigurno na pamet pasti da mu to uzmem ili da bilo koju drugu ruznu radnju napravim!
  Reply With Quote