Citiraj:
Autor mat
nije uopce stvar u tome, vojvodo. stvar je u tome sto ljudi neznaju nista nego znaju da je to sad nesto kul, taj neki vajrles, pa ajde imati cu ga i ja. niti se ne potrude razmisliti treba li im wireless (ne treba), postoji li opcija ne imanja wirelessa (postoji) i dali to donosi nekakvu prijetnju za njihov novac (donosi). t-com koliko znam daje nekakva uputstva za osigruavanje mreze (hint na sigurnost za sve te laike), i kasda i se555 imaju dosta (6-7-8?) UTP utora (hint na ne imanje wirelessa) a komp u 80% slucajeva sto sam ja vidio stoji na maksimalno 3 metra od tog wireless routera!!!! ( [b]HI-***ENI-INT[b] na nepotrebnost). kopcas? ako je netko dovoljno glup da uzima nesto o cemu niti ne stane razmisliti kratko, to je njegov problem. ja sigurno necu ignorirati i to nema nikakve veze sa kulturnim ponasanjem.
|
ne, mat. upravo to je odgoj, kulturno ponašanje i moral. kada neovisno o vanjskim čimbenicima odlučiš neučiniti zlo. ovo o čemu ti govoriš je obični jal i ljubomora.
"kaj on ima kupovat vejerles, to je za rezerviranu elitu samoproglašenih IT stručnjaka". to je čista zavist.
greater powers final waves (alcohol hypnosis +30, self) bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night) misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius) summon unknown female (demoralise +75 on target)
artifacts of choice tv remote (hibernate +20 on self) lounge chair (fortify sleeping +60 on self) linux (destabilise system +45 on target)
little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable. Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
|