View Single Post
Staro 11.01.2007., 20:13   #12
nicko
Guest

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor bego2 Pregled postova
Gledao sam malo specifikacije i odlucio sam ic na ovo.

Citiraj:
Autor Babaloo Pregled postova
Samo ti švrljaj, ali kladim se da za tu cijenu nećeš naći ništa novo...
Nadjoh...

Citiraj:
Autor subtex Pregled postova
Ja bi na tvom mjestu još malo pričekao pa skupio više love.
Od jeftinijih varijanti bi uzeo http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra...39540480451563
....mada bi išao na rotel ra-01 (nisam točno siguran za model), košta oko 2500-2800 kn. Jer kad tako nešto jednom uzmeš miran si 10 godina najmanje.
I da, obavezno stereo pojačalo (ako je muzika prioritet), ne ove 7x150W za 800 kn: axeman :
Previse mi je to stvarno...u doglednih 2-3mj. tesko da bi toliko skupio...jer stvarno sam se sad iscijedio do kraja...pa i preko....ne treba mi nikakav 5.1 ili 7.1, ali mislim da ce me gore navedeno sasvim zadovoljit u sljedecih 6-7godina...stereo se tesko nadje, vecinom su min 5.1, a watte nisam ni gledao koliko koji ima, jer mi je to zadnja stavka...cak me ni ne zanima....

Citiraj:
Autor syss Pregled postova
rotel bi bio debeli overkill za ove zvučnike + nema daljinski što onak ne bi mogao podnijet

nicko pogledaj secondhand jer stvarno se isplati amp uzeti u sh... marantz pm66 je moj frend ovo ljeto kupio za jedno 800kn u sh audio dućanu, odlično stanje.

ipak se bojim da malo bolje svira od gornje jamahe.
Slazem se, ali nemam volje, iskutsva pa ni vremena bas previse na trazenje-provjeravanje polovnih...

Zadnje izmijenjeno od: nicko. 12.01.2007. u 00:09.
nicko je offline   Reply With Quote