View Single Post
Staro 11.01.2007., 10:31   #186
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor Rijecanin Pregled postova
Zašto bi tebe, ili VM ili bilo koga bilo briga što netko skida s neta, mog providera jedino treeba interesirati koliko nula i jedinica sam ja posrkao s neta i NIŠTA drugo... Ili se možda zalažeš za strogu kontrolu i nadzor svega... Mislim no offence, ali zvučiš kao glasnogovornik ZAMP-a trenutno.
Di si me sa ZAMP-om usporedio
Gledaj, mene iskreno nije niti briga tko šta skida. Ja sam samo napomenuo dvoličnost - pričaju da VM radi ilegalne stvari (vrlo vjerojatno i radi), a tko, što skida sa torrenta neće pričati...
Citiraj:
nisu ga mogli isfurati kako treba, točnije, uopće ga nisu mogli isfurat... hajde barem su probali...
Točno tako...Sad neznam što će biti sa tim VM-om, ja se nadam da će ipak ostati na tržištu sa tih 50kn, ali da će s vremenom puštati korisnike...
Citiraj:
Kao što sam više puta napomenuo, ne treba mi flat, niti imam vremena za baćkanje s istim i pregled abnormalne gomile skinutog sadržaja; ali reci mi slijedeće. Zašto su leecheri zLi?! Jel imaju flat, jesu li ga pošteno platili.... jesu, pa u čemu je onda problem. Jasno mi je da infrastruktura ne može podnijeti maximalno teoretsko opterećenje.... ali koliko je tih leachera?! Siguran sam, ali apsolutno siguran da je golema većina korisika MAX ADSL-a na start i 5 GB paketima, u principu, s obzirom na izgled reklama, ciljanu publiku istih i opće neznanje u hrvatskoj da prevladavaju Start-ovci....
S obzirom da sam ja počeo sa start paketom od 512MB i bio na njemu neko vrijeme, znam štediti promet i suzdržati se od skidanja torrenta. Sada sam na 5GB modelu i to mi je taman - pogledam što želim, ne gledam baš cijeli dan youtube etc., ali ima dovoljno prometa.
Ali htio bih flat, čisto radi one sigurnosti, da ne moram gledati svakih par dana jesam li potrošio previše ili ne...