View Single Post
Staro 11.01.2007., 10:18   #183
micro
Premium

micro's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Čak
nakon jedne "uspje�ne" od instalacija desilo mi se da mi nisu radili usb-i na
matičnoj (niti jedan) i nakon nekoliko restarta opet nisu radili, tako da sam morao
novi clean install xp-a.
nemoj me podsjecati na to, i meni se to dogodilo,stalno usklicnici na usb u device manageru,ni reinstalacija drivera,samo clean install, ne moze kod nih jednostavno ko kod forceware drivera, nego jedan po jedan driver za plocu i 3-4 restarta.
Citiraj:
Jedino me muči što ne znam kako uspostaviti kontrolu nad brzinama ventlatora (CPU i kučišta) - nisam još našao ništa osim ovog intelovog Desktop Control Centra
to još nisam probao, meni sve kontrolira procesor, ko i tebi (core2 duo PECI interface), kompjuter mi je dosta tih, vrti prednji i stražnji pomoćni 120mm ventilator na nekih 700-900 okretaja zavisno o opterecenju.
Citiraj:
Razmišljao sam i o DeepFreeze i o Microsoft Shared Computer Toolkit for Windows XP. Ne znam, ima li netko kakva iskustva s time
to nisam koristio, prije sam imao norton ghost. ako zelis neki besplatan utility probaj sa system rescuecd, baziran kao livecd linux, ima partition image program koji radi image (nisam ga jos probao) evo ti link http://www.sysresccd.org/Main_Page
Citiraj:
Naime, budući da uskoro namjeravam upogoniti ovu ploču, a zadržavam stari disk koji je sATA I, zanima me mogu li ga samo ukopčati u SATA II priključak koji je na ploči ili treba nešto posebno podešavati.
intel po defaultu ima u biosu namjesteno opciju za disk na nativeIDE, oni koji zele sata2 feature, trebaju izabrati AHCI, tak da nemaš problema.

Intel Core2Duo E6300

Intel Bad Axe2

Corsair TwinX XMS2 1GB 5-5-5-12 PROMOS

Asus EAX1950Pro

Creative Labs SBLive!

Monitor:LG 1510S

Seasonic S12 550W

Windows XP Pro+SP2

A+Qubic case

_________
End of line
micro je offline   Reply With Quote