View Single Post
Staro 11.01.2007., 10:02   #29
marq20
Premium
Moj komp

marq20's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
evo da dignem temu iz mrtvih: lol2 : pa da i ja svoje mišljenje dam: roller :

prije kupnje zapeo sam 100% za crni Soprano ali kad sam došao u dućan ipak sam uzeo sivi jer mi je crni nekako izgledao kao urna a i poslije sam skužio da sam uzeo crni vidjela bi se dosta jako prašina na njemu(a ja sam malo osjetljiv što se prašine tiče na vidljivim mjestima)...

što se tičke ukupnoga dojma ja sam zadovoljan njime... ali postoje neke sitnice koje me malo smetaju. recimo oni utori gdje se stavlja grafička, da bi ju stavio moram skidat onu plastiku koja ju dodatno drži, oni su to predvidjeli da sa samo one zelene kopče otkopčaju i stavi grafička ali to u "stvarnom životu nije tako" mora se plastika jednostavno skinut(odšerafit) pa se staviti grafa i onda se tek možu kopče natrag vratit , gumb za paljenje djeluje jadno kao što je netko naveo ali dosta ga je malo jače samo dotaknuti i komp se pali
tako da nevidim tu neki problem, meni bi više pasalo da se vrata otvaraju u suprotnom smjeru ali šta je tu je. e sad mene zanima dal je moguće skinut desnu bočnu stranicu jer ju nisam nikad skidao?? vidim da ima iza dva šerafića ali mi nekako djeluje da se ta stranica neda skinut?
marq20 je offline   Reply With Quote