View Single Post
Staro 10.01.2007., 18:32   #9
gorluk
Čovjek
Moj komp

gorluk's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor Rexator Pregled postova
Iskrena mišljenja ako nije problem, jer konfiguracija je nova i nije bila preskupa

----

Kritike dobrodošle ako su blage :-)
Ne znam zašto nisi pitao za savjet PRIJE kupnje, mogao si bolje izabrati komponente, kao što su drugi već primjetili.

Inače, razmišljanja poput "Intela neću u konfiguraciji pa i da jedini proizvodi procesore" su glupa IMHO, kad kupuješ (skupe) proizvode trebao bi emocije staviti na stranu i kupiti najbolje što ti se nudi u određenom budgetu. Ne znam kakav beef imaš s Intelom, ali C2D su izvrsni procesori, i trenutno su bolji izbor od Athlona. No dobro, tvoji novci (ili tvojih roditelja), tvoj život.

Što se tiče BFG PYSICS CARD, mogu samo zavapiti - ZAŠTO? Upravo si potrošio puno novca na poprilično nepotrebnu stvar. Mogao si prije malo pročitati o prednosti i manama takvih kartica, pa tek onda iskeširati, odnosno NE iskeširati te pare. Mogao si slobodno uzeti E6600 i stavit ga na policu (ili gađat pikadom, kad već ne voliš Intel).

Što je tu je, a mogu ti samo dati dobronamjeran savjet da u budućnosti pitaš prije kupovine, ne poslije, to ima puno više smisla.
gorluk je offline