View Single Post
Staro 09.01.2007., 17:04   #7
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Štos je bio u tome da nisam ni mogao naći map packove (osim jednog na gornjem linku), a kamoli nešto što je netko već testirao. Kako su ovi map packovi za S&D rađeni za klanski server i tamo su u rotaciji, vjerojatno su mape koliko toliko bez bugova. Moš mislit sreće kad na lanu, koji BTW i nije duži od nekih 6 sati, naletiš na mapu na kojoj nemoš defusat bombu. Ključ ovog posta je da nađem mape koje RADE i da su ujednačene i time zabavne za igrat. Skinuo sam npr. ovu mapu i neš ti veselja kad allies skuže da se spawnaju na dva koraka od objektiva. Švabama normalno treba 20-30 sec. da dođu tamo, pa ti vidi kako pobijedit.
Uostalom i mislio sam mape koje se preporuče skinut, provjerit i strpat u pack, jer COD2 ne podržava više od 6 custom .iwd fajlova, a ja bi ipak da se ima mapa za igrat. Uostalom ti map packovi i sadrže sve mape koje su ovdje preporučene.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.
Pomo je offline   Reply With Quote