View Single Post
Staro 09.01.2007., 02:04   #37
sh0kre
Premium
Moj komp

sh0kre's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Ja isto mislim da cu se vratit na xp... Razlozi su sto mi ne radi tv tuner hauppage, u prvi mah me razveselilo sto je vista sama nasla drivere putem windows updeata, al svejedno mi ne radi... druga stvar je, na drugoj particiji sam imao half life 2 expansion pack (rijetka igra koja radi a da nije u sistemskoj particiji)... i jako je trzala sto nije bio slucaj sa xp-om... stim da sam skinuo drivere za vistu, rijec je o nforce driverima i 7800gt kartici... directx 9 sam naravno prije instaliro... Ili recimo u pro evolution sockeru 6... zvuk u igri kasni, i nakon nekog vremena slika nestane a zvuk je i dalje tu... Zasto je to tak nemam pojma, nebi me cudilo da nisam stavio vistine drivere za grafu... I ove velke ikone na desktopu mi bas nisu drage, jer mi desktop izgleda neurednije sa duplo manje ikona nego na xp-u...

Par pitanjca: di podesit taj VM9 rendering mode, jer u bsplyeru nisam naso tu opciju... i kak "naredit" usb flash memoriji da ona preuzme zadatak tog privremenog pohranjivanja podataka, i dali je to razlog da mi recimo half life2 radi tak lose?, a i zasto zvuk kasni u onoj drugoj igri ? jer ja fakat nemam ideju... (osim directx-a,driver za graficku, i zvucnu a svo troje je instalirano i to sa driverima za vistu,osim directx9 jer mislim da ce tek 10-tka bit za vistu)...

Sve u svemu, je to fensi smensi(po mom ukusu cak i malo pre, a te velke ikone su katastrofa po meni, imam filing ko da je reza 600*480 a nisam vidio da se mogu smanjit neg sam jos povecat ) i dok pol tog ne radi kak spada onda se zakljucak sam namece... Neznam ni sam dal da se za***avam i pokusavam natjerat da radi il da se vratim na xp, jer si mislim ipak je ovo nekaj novo i bit ce standard vrlo brzo pa da se tom standardu odmah prikljucim ... pa za pocetak dal ima ko prijedlog za one probleme koje sam naveo...
sh0kre je offline   Reply With Quote