Ja isto mislim da cu se vratit na xp... Razlozi su sto mi ne radi tv tuner hauppage, u prvi mah me razveselilo sto je vista sama nasla drivere putem windows updeata, al svejedno mi ne radi... druga stvar je, na drugoj particiji sam imao half life 2 expansion pack (rijetka igra koja radi a da nije u sistemskoj particiji)... i jako je trzala sto nije bio slucaj sa xp-om... stim da sam skinuo drivere za vistu, rijec je o nforce driverima i 7800gt kartici... directx 9 sam naravno prije instaliro... Ili recimo u pro evolution sockeru 6... zvuk u igri kasni, i nakon nekog vremena slika nestane a zvuk je i dalje tu... Zasto je to tak nemam pojma, nebi me cudilo da nisam stavio vistine drivere za grafu... I ove velke ikone na desktopu mi bas nisu drage, jer mi desktop izgleda neurednije sa duplo manje ikona nego na xp-u...
Par pitanjca: di podesit taj VM9 rendering mode, jer u bsplyeru nisam naso tu opciju... i kak "naredit" usb flash memoriji da ona preuzme zadatak tog privremenog pohranjivanja podataka, i dali je to razlog da mi recimo half life2 radi tak lose?, a i zasto zvuk kasni u onoj drugoj igri ? jer ja fakat nemam ideju... (osim directx-a,driver za graficku, i zvucnu a svo troje je instalirano i to sa driverima za vistu,osim directx9 jer mislim da ce tek 10-tka bit za vistu)...
Sve u svemu, je to fensi smensi(po mom ukusu cak i malo pre, a te velke ikone su katastrofa po meni, imam filing ko da je reza 600*480 a nisam vidio da se mogu smanjit neg sam jos povecat

) i dok pol tog ne radi kak spada onda se zakljucak sam namece... Neznam ni sam dal da se za***avam i pokusavam natjerat da radi il da se vratim na xp, jer si mislim ipak je ovo nekaj novo i bit ce standard vrlo brzo pa da se tom standardu odmah prikljucim ... pa za pocetak dal ima ko prijedlog za one probleme koje sam naveo...