View Single Post
Staro 08.01.2007., 22:01   #263
ojpi
Premium
Moj komp

ojpi's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor bonovox Pregled postova
Danas sam zvao Vm Mreže jer su i mene gadovi otkantali..i javi mi se operaterka i molim ju da me spoji s tehničkom službom..čekam ja..čekam i javi se neki lik..ja njemu: kako vas nije sram ovo-ono i kaže on meni "Čekajte..spojit ću vas s tehničkom službom" : stoopid :confused: ono wtf..ja kažem onako pristojno "hvala" i opet čekam ja i javi se netko iz tehničke službe :clap: ja njemu..kak vas nije sram..niste nikoga obavjestili da ćete to učiniti..on govori "znam..znam..ispričavamo se ..u redu je" Ja poludio..ma nije u redu..nisam jedini kojem ste to učinili..on opet "znam..znam". Rekao sam mu da to neće samo tako završiti i da se puno ljudi žali..on opet "znam..znam i da su oni dobili nalog da neke isključe i da ne smiju o tome pričati". Ja pitam ima li neko tamo iznad da popričam malo s njim..kaže on "nema..svi su otišli.." Pitam ja kad su u firmi..veli on "ujutro"..Rekao sam mu da ću nazvati i pitao sam ga za cjenjeno ime..kaže on Tomislav..dovidjenja.."dovidjenja"..

E da..i pitao sam ga kad bi me mogli ponovno "ukopčati" on kaže možda već sljedeći tjedan..popizdio sam..: Drone :

Eto..sad čekam jutro..do čitanja.. : hello2 :
Tu nešto gadno smrdi, ovi iz vm-a sigurno jesu puknuti, ali sigurno i t-com tu ima prste. Znaš možda kolko si skinuo podataka otprilike da vidimo dal si ti još jedan od onih koji je odspojen zbog puno GB-a.
ojpi je offline