View Single Post
Staro 08.01.2007., 20:47   #206
BmwMPower
Premium
 
Datum registracije: Jan 2005
Lokacija: VG
Postovi: 1,128
Ne vjerujem... Ekipa sa puno manje specijaliziranijih foruma i foruma koji nisu uopće ove tematike imaju za sponzore hosting providere pa se pitam kako im je to pošlo za rukom...

Ali uvijek vam ostaje da tiskate majice pobogu. Ako turska od tekstila živi onda može i pce. I u tome se ne zahebavam... I objavite račun da uplati netko tko vam želi pomoći jer treba cijeniti trud i besane noći koje se provode da bi nama bilo dobro.

I uopće to ne mora biti javno, jer tko daje kintu samo da bi njegovo ime bilo na popisu bolje da i ne daje.

Nadalje, mislim da postoji opcija brisanja usera koji nisu pristupili forumu recimo već godinu dana. Oni ne gube ništa, vi dobivate malo rasterećenja u bazi.

I za kraj, za majice bi se uvijek našao kupac, to je jedna od rijetkih stvari za koje i curice pokazuju sise, (osim za qrc, ne?).

Jednom mjesečno nešto novo na majici sa pce logo-om i evo vam zarade za host. Recimod a je cijena majice sa tiskanjem nekih 60kn, a prodajete je za 80, dobitak je 20 kn (2 iz matematike je bilo dosta za ovo). 20 membera koji bi uzeli majicu dovodi do nove brojke od 400kn (i dalje sve iz glave), a 10 membera će sigurno svaki mjesec uzeti majicu i to dovodi do broja od ( win calculator) 2200kn + 400kn iz prvog mjeseca. Not a bad start, a govorimo o minimalnim brojkama.
BmwMPower je offline