Znao sam da ce te me baciti na linc kad otvorim ovu temu, ali htio bih neke reci kaj mislim da niste shvatili, ja nisam ni na strani noname ni na strani name napajanja.
Premalo napajanja sam koristio da bi mogao stati na bilo koju stranu pa sam zato pital vas. Slazem se sa svima kaj kazete da imam komp od 7000+ kn (bilo je 11000 kad je bio nov) pa zake onda nedam i 500+ kn za napajanje.
Stavar je takva da sam jedva skupil pare za to, naravno uz pomoc, i sad jos upucao pare za vodeno sa peltom i kak stvari stoje biti ce tocno na 1 kn i poslije toga sam svorc!
Netko me je preduhitrio u vezi UPS-a pa je i to rascisceno pa necu opet ponovo pisat.
Kaj se tice voltaza one su bile isto izmjerene sa posebnim instrumentom (naznam kak se instrument zove, frend mi je mjerio) i bile su iste ko prije navedene, s tim da sam isto imal i tuner i dva cd-a pa je sve odlicno radilo.
Inace u kuci imam jos i klimu (3500W) koja je spojena na isti steker ko i komp. pa recimo kad upalim klimu (tj. vanjsku jedinicu) u sobi mi se sva svjetla ugase na djelic sekunde ali komp. ko da se nije nista dogodilo!
Netko je tu spomenuo skolarinu pa bi ga pital kaj misli zake sam otvoril tu temu, pa naravno da je nemoram platiti!!
No dobro sad kad ste mi skinuli skalp svima zahvaljujem da argumentiranoj raspravi i nadam se da cu uskoro skupit pare za enermax-a 350W pa vam se javiti sa dojmovima i razilikama koje sam dozivio sa prelaskom na name napajanja.
Da zamalo zaboravih zuja za sve!!