Ljudi moji PCEkspertovski, svaka vama čast na trudu, volontiranju, radu za kikiriki, i natezanju za cvilećim korisnicima. Pratim forum aktivno već punih 5 godina i niti A nisam prigovorio, međutim ovo što se zbiva u zadnje vrijeme je u najmanju ruku smiješno. Zadnjih mjesec dana je forum, pa i cijela stranica konstantno u banani [da znam reklo vam je to već XY ljudi i to ne doprinosi ničim osim nerviranju Vas, ali ja svejedno imam potrebu to naglasiti]...
U čemu god bio problem (hosting, baza, umorni hrčak i kotačić nepodmazanih ležajeva] dajte više to riješite ili recite "Ljudi, nemre se, nema se para i fali nam XXXX,YY kuna da sredimo stvar... ja vam prvi uplaćujem 100,00 kuna
Mislim, bez uvrede ali uz ovako traljavu dostupnost, ime PCeksperta se u najmanju blati, i ispadate PCTraljavci a ne eksperti....
PS. NE ne želim ići na drugi forum, i znam da je web ogroman, ovdje mi je super i želim ostati, samo me ovi problemi gadno nerviraju...
PS. Dajte izumite neku pay sekciju da platim koliko treba i ne gledam kretenske Googleadse... Da, znam ih sam maknuti iz vidokruga ali ne želim, to mi je nekako pederski i ne-fer, a i svako malo se zahebem pa kliknem na nešto, barem da neku korist od toga imate...